Studio Bibette
illustration, textile & surface design

News

2015

Vandaag liep ik voorbij de tijdschriftenwinkel en zag dat de nieuwe agenda 2015 van het magazine FLOW reeds te verkrijgen was. Een must-have als je van het magazine houdt, ook naast je digitale agenda.  Mooi vormgegeven met illustraties van Rebecca Green .  Uitgegeven in het engels, met hardcover in paperback-vorm.

Vandaag liep ik voorbij de tijdschriftenwinkel en zag dat de nieuwe agenda 2015 van het magazine FLOW reeds te verkrijgen was.

Een must-have als je van het magazine houdt, ook naast je digitale agenda.  Mooi vormgegeven met illustraties van Rebecca Green.  Uitgegeven in het engels, met hardcover in paperback-vorm.

0 
 0 
 1 
 19 
 107 
 de Clippele-Beernaert 
 1 
 1 
 125 
 14.0 
 
 
 
 
  
 
 Normal 
 0 
 
 
 21 
 
 
 false 
 false 
 false 
 
 NL-BE 
 JA 
 X-NONE 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 /* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
	{mso-style-name:Standaardtabel;
	mso-tstyle-rowband-size:0;
	mso-tstyle-colband-size:0;
	mso-style-noshow:yes;
	mso-style-priority:99;
	mso-style-parent:"";
	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
	mso-para-margin-top:0cm;
	mso-para-margin-right:0cm;
	mso-para-margin-bottom:10.0pt;
	mso-para-margin-left:0cm;
	line-height:115%;
	mso-pagination:widow-orphan;
	font-size:11.0pt;
	font-family:Calibri;
	mso-ascii-font-family:Calibri;
	mso-ascii-theme-font:minor-latin;
	mso-hansi-font-family:Calibri;
	mso-hansi-theme-font:minor-latin;
	mso-fareast-language:EN-US;}
 
  Veel ruimte per week, elke maand 2 extra pagina’s voor notities en ook achteraan extra plaats voor lijstjes, schetsen en... 

Veel ruimte per week, elke maand 2 extra pagina’s voor notities en ook achteraan extra plaats voor lijstjes, schetsen en... 

Ook nog een envelopje voor wat losse spulletjes, twee stickervellen en een stickervel met alle feestdagen. Minpunt is dat het stickervel met feestdagen niet voor België geldt. Een roze leeslint om je week snel terug te vinden.   De agenda is te verkrijgen voor  € 16,95.  Te koop bij  FLOW   en onder andere ook  hier    te koop.

Ook nog een envelopje voor wat losse spulletjes, twee stickervellen en een stickervel met alle feestdagen. Minpunt is dat het stickervel met feestdagen niet voor België geldt. Een roze leeslint om je week snel terug te vinden.  De agenda is te verkrijgen voor 16,95.  Te koop bij FLOW  en onder andere ook hier te koop.

Een andere van mijn favorieten is de kalender van Donna Wilson .  Vormgegeven als wolk.  Elke maand heeft een aparte pagina met de typische illustraties van Donna Wilson.  Naast de dagen is er nog plaats om notities bij te voegen.  Als laatste pagina is er een overzichtskalender van het ganse jaar.  Uitgegeven op dik mat papier.   Een oogje is aanwezig om de kalender op te hangen; een eye-catcher op de wand. Te verkrijgen in de shop van Donna Wilson aan 20 pond.

Een andere van mijn favorieten is de kalender van Donna Wilson.  Vormgegeven als wolk.  Elke maand heeft een aparte pagina met de typische illustraties van Donna Wilson.  Naast de dagen is er nog plaats om notities bij te voegen.  Als laatste pagina is er een overzichtskalender van het ganse jaar.  Uitgegeven op dik mat papier.   Een oogje is aanwezig om de kalender op te hangen; een eye-catcher op de wand.

Te verkrijgen in de shop van Donna Wilson aan 20 pond.

Een speciaal vormgegeven kalender is deze van Bookhou .  De digitaal geprinte kalender, bestaat uit aquarelle tekeningen van Arounna Khounnora, een van de oprichters van Bookhou.  De zachte tekeningen geven een bepaalde sfeer aan de kalender.  Na het gebruik van de kalender, kan je de tekeningen uitsnijden en gebruiken als kaartjes.   Het ophangsysteem van de kalender is zelf te bepalen.  Hier een welgeslaagd voorbeeld met clip.  Bookhou maakt vooral gebruik van natuurlijke materialen en ze  werken in kleine oplages.  Ook voor deze kalender.  Te verkrijgen via de shop van Bookhou aan 12$.

Een speciaal vormgegeven kalender is deze van Bookhou.  De digitaal geprinte kalender, bestaat uit aquarelle tekeningen van Arounna Khounnora, een van de oprichters van Bookhou.  De zachte tekeningen geven een bepaalde sfeer aan de kalender.  Na het gebruik van de kalender, kan je de tekeningen uitsnijden en gebruiken als kaartjes.  Het ophangsysteem van de kalender is zelf te bepalen.  Hier een welgeslaagd voorbeeld met clip.  Bookhou maakt vooral gebruik van natuurlijke materialen en ze werken in kleine oplages.  Ook voor deze kalender.

Te verkrijgen via de shop van Bookhou aan 12$.

CALENDAR_2015_-6_1024x1024.jpg
Nog een van mijn favoriete merken is Darling Clementine  uit Noorwegen.  Voor het jaar 2015 hebben ze een grote kalender op A4 formaat.  Telkens bovenaan één pagina met illustraties met daaronder de maanden.  Te verkrijgen aan 25 $ in hun shop .  Ook verschillende winkels en webshops verdelen dit merk, terug te vinden op hun website .

Nog een van mijn favoriete merken is Darling Clementine uit Noorwegen.  Voor het jaar 2015 hebben ze een grote kalender op A4 formaat.  Telkens bovenaan één pagina met illustraties met daaronder de maanden.  Te verkrijgen aan 25 $ in hun shop.  Ook verschillende winkels en webshops verdelen dit merk, terug te vinden op hun website.

Groenten, fruit en bloemen zijn weerkerende thema's in hun werk.

Groenten, fruit en bloemen zijn weerkerende thema's in hun werk.

Liesbeth BeernaertComment